KUPI KARTU
menu opener

Zahvalnica za podizanje kvaliteta usluga prevoza u Kučevu


Opština Kučevo 8. jula obeležila je Dan opštine u znak sećanja na 08.jul 1882. godine kada je svojim Ukazom Kralj Milan Obrenović selu Gornja Kruševica dao status varošice i ime promenio / vratio u Kučevo.

Tim povodom, u OŠ „Ugrin Branković“ u Kučevu, održana je Svečana sednica Skupštine opštine kojoj su, sem ministra saobraćaja Tomislava Momirovića, šefa kabineta ministarke Marije Obradović Aleksandra Lovčanskog, piosustvovali  predsednici opština, visoki predstavnici MUP-a, ministarstva odbrane, nosioci najviših sudskih i drugih državnih funkcija, kompanija i preduzeća koja posluju na teritoriji opštine Kučevo kao i mnogobrojne druge ličnosti iz političkog, privrednog i javnog života okruga i Srbije.

Tom prilikom, Zahvalnicu za podizanje kvaliteta usluga prevoza putnika dobio je i kolega Branko Tismonarević, rukovodilac poslovne jedinice Kučevo.

Zahvalnicu za doprinos uručio mu je zamenik Skupštine Opštine Kučevo, Nenad Mikić.

Branko ističe da je ova nagrada njemu jako značajna s obzirom da dolazi kao potvrda truda koji je zajedno sa svojim kolegama uložio u podizanje kvaliteta usluga na teritoriji opštine Kučevo. Pored toga, Branko ističe da mu je značajno i to da su korisnici zadovoljni uslugom koja se pruža i da je to možda i najveće priznanje.

„Kada radite u industriji transporta, industriji koja nikada ne spava, jako je važno imati operativan i dobro organizovan tim. U tom slučaju, teško da može biti velikih propusta. Ovo nije samo moja zasluga, već svih zaposlenih koji zajedno sa mnom čine da ova mala poslovna jedinica dobro funkcioniše, za dobrobit same Opštine, odnosno korisnika i ljudi koji na kraju te usluge i koriste“, ističe Branko.

Branko je u Arrivi zaposlen već 23 godine, a kako kaže upravo to što je prošao kroz sve procese posla radeći kao autoelektričar, šef radionice i magacioner, pomoglo mu je da razume kako sistem fincioniše.