KUPI KARTU
menu opener

Posvećenost bezbednosti Periodične obuke za Vozače u Kompaniji MobiLitas

Kao pioniri u transportnoj industriji sa bogatom 80-godišnjom tradicijom, sa ponosom ističemo našu posvećenost izvrsnosti i bezbednosti.

U ime kompanije MobiLitas, kao jedne od najvećih prevoznika u zemlji, posvećeni smo stvaranju kulture odgovornih praksi za vozače.

Od 2019. godine, naš Centar za obuku vozača igra ključnu ulogu u oblikovanju veštih vozača i olakšava dobijanje CPC licenci. Verujemo da bezbedna vožnja nije samo veština već i odgovornost. Naši raznovrsni kursevi osmišljeni su da opreme vaš tim znanjem i ekspertizom za samouvereno snalaženje na putevima.

Naši programi obuke uključuju:
1. Periodične obuke: U trajanju od 7 časova, ova predavanja osiguravaju maksimalnu posvećenost i mogu se završiti u jednom danu.
2. Dodatna obuka: Sa trajanjem od 35 časova, ovi detaljni kursevi namenjeni su onima koji poseduju kvalifikacionu karticu vozača za C kategoriju, a žele da poseduju karticu i za D kategoriju.
3. Nadolazeće osnovne obuke: Uskoro će u ponudi biti i naši osnovni programi obuke od 140 časova.

U zavisnosti od veličine grupe, u mogućnosti smo da ponudimo i popuste.

Pored toga, za veće grupe moguće je obezbediti prevoz do našeg Centra. Predavanja se održavaju na Univerzitetu Karić (bivši Megatrend), u ulici Maršala Tolbuhina 8 na Novom Beogradu. Naše obuke su ne samo informativne već i interaktivne, osiguravajući da svaki učesnik ostane angažovan i motivisan tokom celog procesa.

Za dodatne informacije:

Administrator Centra: 0628800364 / cpc.centar@mobilitas.rs