KUPI KARTU
menu opener

OD 20. JUNA POČINJU SEZONSKE LINIJE KA CRNOJ GORI OVE GODINE, PREVOZ I U SEPTEMBRU

Crnogorsko primorje privlači turiste svojom izuzetnom lepotom i raznovrsnošću prirodnih atrakcija. U njemu se nalazi jedan od najlepših zaliva na svetu, kao i najdublji kanjon u Evropi. Gradovi duž Crnogorskog primorja privlače pažnju turista svake godine svojom autentičnošću, raznolikošću i mirisima Mediterana

Kompanija MobiLitas od 20. juna počinje sa polascima do Crnogorskog primorja iz Požarevca preko Svilajnca, kao i iz Negotina preko Zaječara i Bora.

I ove godine, linije u junu realizovaće se 20., 25. i 30. juna, odnosno na svakih 5 (pet) dana dok će u julu i avgustu saobraćati tri puta nedeljno. Iz Srbije, u julu i avgustu, polasci će se realizovati ponedeljkom, sredom i petkom, dok je povratak iz Crne Gore planiran utorkom, četvrtkom i subotom.

Ove godine, kompanija MobiLitas će zbog velikog interesovanja, uvesti i polaske u septembru. Linija će u septembru saobraćati 2.9 i 4.9 iz Srbije i 3.9 i 5.9 iz Crne Gore.

Sve one koji će se ove godine pripremiti za put ka crnogorskom primorju, očekuju i dodatne pogodnosti. Moguća je kupovina karata na čak tri mesečne rate, ali i standardni popusti za decu, omladinu do 26 godina, penzionere, porodice i grupe veće od 4 člana. Kao i do sada, korisnici će imati mogućnost Gratis transfera na svim MOBILITAS linijama do Požarevca u danu odlaska, odnosno povratka.

Takođe,tokom celog putovanja, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi-ja.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.mobilitas.rs ili putem mejla na dispecer.cg@mobilitas.rs, kao i na broj telefona 0628800110