KUPI KARTU
menu opener

Od 15. oktobra ponovo do Beča sa Arrivom

Linija ka Beču počinje da saobraća svakodnevno

14.10.2022.godine, Beograd – Kompanija Arriva od 15. oktobra počeće ponovo da saobraća na relaciji Požarevac- Beograd – Beč. Polasci će se održavati svakodnevno a kako navode u Arrivi, pokretanje ove usluge kreće ponovo upravo zbog velikog interesovanja korisnika.

„Naša linija ka Beču saobraća više od pola veka i naši korisnici su već navikli da je linija stalna dok se usluga godinama samo nadograđivala. Nažalost, usled pandemije Covid virusom, linija je bila ukinuta zbog nemogućnosti putovanja. Sada, kada je ponovo bezbedno putovati, radujemo se što ćemo ponovo početi s obzirom da je interesovanje korisnika veliko“, navode u Arrivi.

Linija ka Beču će saobraćati svakodnevno i to sa polaskom iz Požarevca u 19:30 i polaskom iz Beograda u 21 čas. Povratak iz Beča planiran je za 21 čas.
Planirani su popusti za decu, omladinu i penzionere a svaka šesta karta je gratis. Polasci se održavaju visokoturističkim autobusima a putnicima je tokom celog putovanja na raspolaganju besplatna wifi usluga.

Pored toga, u danu odlaska i povratka, prevoz na međumesnim linijama prevoznika je besplatan. U Arrivi navode da su ovo dve pogodnosti koje njihovi korisnici najviše koriste ali i hvale.

„Uslugu besplatnog međumesnog prevoza korisnici gotovo uvek koriste. To znači da će korisnik koji kreće iz Svilajnca, doći potpuno besplatno do Požarevca sa nekim od naših polazaka, a isto tako bez nadoknade će putovati i u povratku nazad na relaciji Požarevac – Svilajnac“, dodaju u Arrivi.
Informacije i rezervacije karata su dostupne na broj telefona
062/8800111
ili putem mejla
infozabec@arriva.rs.

Na isti broj, moguća je i komunikacija putem vajber aplikacije.