KUPI KARTU
menu opener

ONLINE KARTE PONOVO AKTIVNE! Cene karata za online kupovinu niže i do 50%

Kompanija MobiLitas, jedan od vodećih prevoznika u zemlji, sa ponosom najavljuje novo partnerstvo sa renomiranom kompanijom Obilet iz Turske. Ova saradnja obeležava povratak na projekat online prodaju karata, čime će se korisnicima ponovo omogućiti povoljna i brza kupovina.

Obilet, prepoznat kao lider u online prodaji karata u Turskoj, pruža pouzdanu i inovativnu platformu za rezervaciju i kupovinu karata za različite vidove prevoza. Njihov tim je stručan, a njihova platforma omogućava korisnicima brzo i jednostavno planiranje putovanja širom Turske.

„Veliko je zadovoljstvo što se MobiLitas ponovo vraća online prodaji karata, omogućavajući korisnicima priliku da planiraju svoje putovanje fleksibilno, prateći dinamiku modernog načina života. Dinamičke cene karata predstavljaju inovaciju koja će korisnicima omogućiti značajne uštede, omogućavajući im da kupuju karte po cenama koje su optimalne za njihov budžet. Oni koji se odluče za ranu kupovinu karata mogu ostvariti značajne popuste na redovne cene karata“, ističu u ovoj kompaniji.

Kako najavljuju u MobiLitas-u, putnici će moći da kupe online karte po znatno povoljnim cenama, pa će tako cena karte za relaciju Beograd-Svilajnac biti već od 99rsd, od 399 rsd za relacije Beograd-Požarevac a do Beča po ceni već od 1990 rsd! Iz kompanije dodaju da je važno napomenuti da je broj karata sa popustom ograničen za svaku liniju, pa apeluju na putnike da na vreme potraže kartu za svoju željenu destinaciju.

Ovo partnerstvo obećava bolje iskustvo putovanja za naše korisnike, nudeći im više fleksibilnosti i mogućnost značajnih ušteda prilikom kupovine karata. MobiLitas i Obilet udružuju snage kako bi unapredili iskustvo putovanja autobusima i pružili vrhunsku uslugu svojim korisnicima.