KUPI KARTU
menu opener

MobiLitas i Mišelin: Nastavak dobre sinergije i strateška investicija za vrhunski transport

MobiLitas je 2017. godine postao prvi autobuski prevoznik u Srbiji i na Balkanu koji je sklopio Ugovor po PPK (Price Per Kilometer) modelu s kompanijom Mišelin, započinjući dugotrajnu i uspešnu saradnju s ovim renomiranim proizvođačem pneumatika. Ove godine, saradnja sa Mišelinom se obnavlja, garantujući najviši kvalitet za vozni park kompanije.

Kako navode u kompaniji, potpisan je novi ugovor s Michelin Service & Solutions, svetski poznatim proizvođačem pneumatika za svetipove vozila, prisutnim na tržištu Srbije od 2001. godine.

Saradnja s ovom vodećom kompanijom, koja zapošljava gotovo 110.000 ljudi u 170 zemalja, fokusira se na usluge upravljanja pneumaticima, koje podrazumeva snabdevanje, servisiranje, kontrolu i skladištenja pneumatika za sve poslovne jedinice kompanije MobiLitas.

Ova partnerstvo donosi brojne benefite za MobiLitas, uključujući optimizaciju potrošnje goriva, produžen vek trajanja pneumatika i smanjenje troškova održavanja.

Nastavak saradnje sa kompanijom Mišelin se nametao kao logičan, budući da smo bili izuzetno zadovoljni dosadašnjom saradnjom i da su u potpunosti ispunili zacrtane performanse. Mišelin gume su nezaobilazan partner za uspešno poslovanje u našoj industriji. Vrhunski kvalitet proizvoda i inovativna tehnologija donose brojne prednosti, uključujući povećanu sigurnost na putu, produžen vek trajanja guma i optimalnu ekonomičnost goriva.

Odabir Mišelin guma predstavlja stratešku investiciju koja unapređuje efikasnost naših voznih parkova i osigurava pouzdano i ekonomski održivo poslovanje„, izjavio je Predrag Basta, direktor tehničkog održavanja kompanije MobiLitas.

U kompaniji MobiLitas dodaju da je Ugovor potpisan na period od tri godine za svih 300 vozila kompanije i da veruju da će ovo partnerstvo dalje unaprediti efikasnost voznih parkova i osigurati pouzdano i ekonomski održivo poslovanje, fokusirajući se na osnovnu delatnost.