KUPI KARTU
menu opener

Arriva u Požarevcu u sistemu za penzionerske kartice PIO Fonda

Kompanija Arriva dala je podršku Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje i kao društveno odgovorna kompanija priključila se projektu Fonda za penzionerske kartice.

Ovaj važan projekat je projekat nove generacije penzionerskih kartica sa ciljem da se na direktan način unapredi životni standard penzionera.

Kako su istakli u kompaniji Arriva, već godinama unazad neguju se dobri odnosi sa PIO Fondom u Požarevcu a penzioneri su jedna od najzastupljenijih kategorija u korišćenju usluga ovo kompanije, te je pružanje podrške ovako važnom projektu bilo neupitno.

Direktorka Filijale Republičkog fonda penzijskog i invalidskog osiguranja u Požarevcu, Ivana Vesić, istakla je da će ova kartica omogućiti korisniku ostvarivanje pogodnosti prilikom plaćanja određenih roba i usluga, a na svakih utrošenih 500 dinara korisniku će biti dodeljen jedan bod. Po osnovu bodova prikupljenih tokom meseca korisnici kartice će moći da ostvare dodatne pogodnosti.

Primena penzionerskih kartica predviđena je od 1.oktobra ove godine.

Penzionerska kartica se izdaje na osnovu elektronski podnetog zahteva, koji se može uputiti na zvaničnom sajtu Fonda www.pio.rs ili u organizacionoj jedinici Fonda.

Zahtevi se mogu obaviti i na šalterima u sedam ispostava požarevačke Filijale PIO Fonda u Golupcu, Velikom Gradištu, Žagubici, Žabarima, Petrovcu na Mlavi, Malom Crniću i Kučevu.