KUPI KARTU
menu opener

Arriva je sada MobiLitas

MobiLitas – Novo Ime, Isti Kvalitet

Izmene se, kako ističu u kompaniji, fokusiraju na novo ime – „MobiLitas.“ Najvažniji aspekt ove promene ogleda se u predanosti inovacijama i brzom odgovoru na potrebe korisnika. Odabir imena je pažljivo vođen, odražavajući suštinske vrednosti u svetu transportnih usluga. MobiLitas simbolizuje mobilnost, ključnu komponentu transportnog sektora, i istovremeno poštuje dugogodišnju tradiciju kompanije koja traje već 80 godina.

Kompanija uverava korisnike da će red vožnje ostati nepromenjen, a sa novim imenom dolazi i niz novih pogodnosti za korisnike.

Inovacije za Budućnost Mobilnosti

„Pod novim vlasništvom, imamo priliku da proširimo svoje vidike i kombinujemo najbolje prakse iz različitih delova sveta kako bismo postavili nove standarde u industriji. Naša nova misija, vizija i vrednosti služe kao osnovni temelji za oblikovanje budućnosti mobilnosti. Ova orijentacija će nam pomoći da razvijemo strategiju koja ispunjava visoka očekivanja u domenu javnog prevoza,“ ističu u kompaniji.

Novo ime donosi i potpuno osvežen izgled sa novim vizualnim identitetom i logom, odražavajući evoluciju brenda i prilagođavanje savremenim potrebama.